BEL ONS:

0511- 46 44 55

GRATIS
VERVANGEND
VERVOER
WIJ WERKEN
VOOR ALLE
VERZEKERINGEN

SCHADEFORMULIER
DOWNLOADEN
Autoschade Friesland
Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 22a
9251 GA Bergum
T: 0511-46 44 55
E: info@frieslandautoschade.nl

Openingstijden:
Maandag - Vrijdag:
8:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
Op afspraak
autospuiter

Kleine schades

Krassen en steenslag

Ook voor het verwijderen van krassen en reparatie van steenslag kun je bij Autoschade Friesland terecht. Krassen en steenslag kunnen (vaak) op een speciale manier - met lak in de kleur van de auto - opgevuld worden. Het resultaat is verbluffend. En dat voor een fractie van de spuitkosten!

Bumpers

bumperHet vervangen van een beschadigde bumper is vaak een dure grap. Maar het kan ook anders. Laat ons je bumper repareren. Dat is een betaalbaar alternatief. Wij kunnen alle voorkomende bumperschade, zoals krassen, scheuren en kleine deuken, snel en goed herstellen. De originele structuur van het kunststof wordt vakkundig bijgewerkt en de beschadigde lak wordt opnieuw gespoten.

Koplampen

koplampIs het koplampglas van je auto verweerd? Dan herstelt Autoschade Friesland dat graag voor je. Snel en kostenbesparend! Wij verwijderen de verweerde UV laag en brengen vervolgens een nieuwe, beschermende coating aan. De herstelde koplamp is dan weer glashelder!

Velgen

velgenEen ongeluk zit soms in een klein hoekje. Voor je het weet, zit je met je velgen tegen de stoeprand aan. Nieuwe velgen kosten veel geld, maar voor herstellen van een deukje en bijspuiten van je velgen betaal je maar een fractie! Schade aan je velgen? Gelijk naar Autoschade Friesland! Ook wanneer je de kleur van je velgen niet mooi meer vindt, zorgt Autoschade Friesland voor een nieuwe look!

Autoruiten

autoruitenOok voor het vervangen van je autoruit is Autoschade Friesland het aangewezen adres. Wij monteren originele autoruiten tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien regelt Autoschade Friesland de administratieve afhandeling met jouw verzekeringsmaatschappij of assurantiekantoor. Met een uitgebreide WA-verzekering ben je verzekerd tegen ruitschade, ook als je All-Risk verzekerd bent met een standaard Eigen Risico.