BEL ONS:

0511- 46 44 55

GRATIS
VERVANGEND
VERVOER
WIJ WERKEN
VOOR ALLE
VERZEKERINGEN

SCHADEFORMULIER
DOWNLOADEN
Autoschade Friesland
Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 22a
9251 GA Bergum
T: 0511-46 44 55
E: info@frieslandautoschade.nl

Openingstijden:
Maandag - Vrijdag:
8:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
Op afspraak
autospuiter

Autoruitschade

Op schade aan je auto zit je niet te wachten en zeker ruitschade is erg vervelend. Een gebroken ruit, een sterretje in je voorruit door steenslag… Dan is snel herstel gewenst. Dus kies je voor Autoschade Friesland. Ongeacht het merk, model of bouwjaar.

Bij Autoschade Friesland weet je dat je verzekerd bent van een snelle reparatie door echte vakmensen. Bovendien verzorgt Autoschade Friesland de rechtstreekse afhandeling met jouw verzekeringsmaatschappij. Het maakt niet uit bij wat voor maatschappij je bent aangesloten, wij zorgen voor een volledige afhandeling van de schade. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen!

Ruitreparatie is meestal gratis, bijna alle auto's zijn tegenwoordig verzekerd voor ruitschade. Je hoeft geen eigen risico te betalen en verliest geen no-claim. Autoschade Friesland is aangesloten bij FOCWA Eurogarant. Dit is een waarborg voor vakmanschap en biedt de garantie dat jouw nieuwe ruit de originele kwaliteit heeft.

Ben je niet verzekerd en wil je toch je ruit laten vervangen of herstellen? Informeer dan naar onze scherpe tarieven! Bel: 0511-46 44 55.